perjantai 25. tammikuuta 2019

Ryssälän uhkasta naapurvaltioille ja kansoille. Muistetaan faktat miehittäjä-Ryssälän invaasioista alueillemme, muualle eurooppaan, kaukaasiaan, aaasiaan etc. Sama kaava joka suuntaan Ryssälällä Iivana Julman ajoista alkaen erilaisina "Terijoen hallituksina"

Moskovan oblastin eli Ryssälän uhkasta naapurvaltioille ja kansoille. Muistetaan faktat miehittäjä-Ryssälän invaasioista alueillemme, muualle eurooppaan, kaukaasiaan, aaasiaan etc. Sama kaava joka suuntaan Ryssälällä Iivana Julman ajoista alkaen erilaisina "Terijoen hallituksina"

Ohessa hieman muistettavaa kuvina menneiltä ajoilta:
Miehitetty Laatokan Karjala, sen lisäksi Salla-Kuusmo, Petsmoa ja Suomenlahden saaret miehitettyinä sovjetinvaasion alla:


Ukrainaa, Puolaa , Saksaa, etc on työnnetty länteen sovjettoimin ns muiden länsivaltojen suostumuksella täysin idioottimaisesti:


Ohessa Saksan alueiden riisto ja yli 13 miljoonan saksalaisen pakkosiirroista kertova kartta yli 1000-vuotisilta asuinalueiltaan isovenäläisyyttä palvelemaan:Erittäin voimakas valtiopillinen yhteiskuntarauhaamme uhkaava ristiriita on siinä että mm neekeritaustaisten / bantutaustaisten ja ählyjen invaasioita ei vastusteta on erittäin maanpetoksellista ja kohtalosta eurooppalaisten kansakuntien koostumuksen ja arvojen romuttamista.

Seppo Lehto europarlamentaarikko Jussi Halla-ahon tilalle Brysseliin päättäämään asioista suomalaisten eduksi islamia ja matuinvaasioita vastaan https://jussi-halla-aho-europarlamenttiin.blogspot.com 
Jos pidät blogieni sanomasta niin jaa ;) Kiitos Suomi suomalaisille. Seppo Lehto europarlamenttiin valkoisena vaihtoehtona suomalaisessa Suomessa ja eurooppalaisessa Euroopassa.


--------------------------------------------------
Kansakunnallinen eurovaaliehdokas Seppo Lehto hakaristimiehenä europarlamenttiin
https://hakaristimies.blogspot.com/
------------------------------------------------------------------